Divendres, 19 d'abril de 2024
música

A punt un nou cicle de música sota el cel estrellat del Montsec

Meritxell Neddermann, Joan Masdéu i Maria Jaume seran els caps de cartell de l'11è 'Música Sota les Estrelles' del Parc Astronòmic

Redacció Montsec | 25 d'agost de 2021 a les 11:46
Imatge d'un dels concerts de l'edició anterior | Govern
L'11ª edició del cicle Música Sota les Estrelles, que se celebrarà entre setembre i desembre al Parc Astronòmic del Montsec (PAM), comptarà amb les actuacions de Maria Jaume, Joan Masdéu i Meritxell Nedderman. La iniciativa combina espectacles musicals d'artistes emergents catalans amb una visita del Parc Astronòmic.

Els concerts, mensuals i en dissabte, es complementaran amb l'observació del cel al Parc dels Telescopis. Aquest cicle de concerts, que suma més de 9.000 espectadors en les 10 edicions celebrades fins ara, contribueix a la projecció de grups i cantautors catalans en un espai únic com és el planetari de l’observatori.

Maria Jaume serà l'encarregada d'obrir el cicle el 18 de setembre, seguida de Joan Masdéu, el 9 d'octubre, Frayssinet-González Gipsy Swing, el 6 de novembre, i Meritxell Nedderman el 4 de desembre. Les entrades ja estan disponibles al web del Parc Astronòmic a 20 euros cadascuna. Cada artista o grup oferiran dues sessions durant el vespre.
 

Altres notícies que et poden interessar





 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació