Divendres, 19 d'abril de 2024
rescat

Alliberen un gos tancat dins un vehicle en plena onada de calor a Cellers

Els Agents Rurals recorden que la calor extrema pot acabar amb la vida d’un animal en menys d’una hora

Redacció Cellers | 16 d'agost de 2021 a les 10:11
Un agent rural refrescant el gos a l’embassament de Terradets. | Agents Rurals
Els Agents Rurals han rescatat aquest passat dissabte un gos de dins un vehicle a Cellers, al terme municipal de Castell de Mur. Segons han informat, l’animal es trobava tancat i en mal estat a causa de les elevades temperatures que es van registrar dissabte a la comarca. És per això que els agents van fer obrir el cotxe per alliberar l’animal i refrescar-lo a l’aigua de l’embassament de Terradets.

Segons els Agents Rurals, les condicions de calor com les que hem viscut aquests dies poden acabar amb la vida d’un animal que es trobi tancat en l’interior d’un vehicle en menys d’una hora. Recorden, a més, que amb aquestes temperatures no s’han de deixar mai les mascotes tancades en espais sense circulació d’aire.
 


Aquest no és l'únic servei que han realitzat els Agents Rurals al Pallars aquest cap de setmana. També han denunciat diversos grups d’acampada en zones que estaven restringides al municipi d’Isona i Conca Dellà, un dels que es trobava a nivell 3 del Pla Alfa. En aquests municipis, recordem, totes les activitats d'educació en el lleure de tipus acampada, ruta i ruta esportiva estaven suspeses.
 

 

Altres notícies que et poden interessar






 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació