Dissabte, 20 d'abril de 2024
Piragüisme

El Campionat d'Espanya d'Eslàlom Olímpic reuneix 260 palistes a Sort

La competició se celebrarà del 6 al 8 d'agost i comptarà amb la medallista olímpica Maialen Chourraut

Redacció 4 d'agost de 2021 a les 08:00
Primers entrenaments no oficials a Sort | @aepallars
Aquest proper cap de setmana Sort acollirà el Campionat d’Espanya d’Eslàlom Olímpic de la Reial Federació Espanyola de Piragüisme. El campionat se celebrarà al Camp de Regates l’Aigüerola, i compta amb l’organització de l’Associació Esportiva Pallars i l’Ajuntament de Sort, a més de la mateixa federació.

El dimecres 4 i el dijous 5 d’agost tindran lloc les sessions d’entrenaments oficials. El divendres, 6 d’agost, començarà el campionat amb el caiac extrem. El dissabte tindran lloc la primera i segona ronda classificatòries i el diumenge les semifinals, finals i entrega de medalles. Entre els 260 participants hi haurà fins a quatre recents finalistes olímpics i una triple medallista olímpica. En aquest sentit, la palista basca Maialen Chourraut és un dels grans atractius de la prova després de guanyar una medalla de plata a Tokio 2020.

La presència de palistes bascos serà notable. En aquest sentit, el dissabte tindrà lloc als Rulls del Mundial ICF el Campionat d’Euskadi de Kayak Freestyle, de la Federació Basca de Piragüisme.

Senyeres als balcons


L’AEPallars, l'entitat esportiva organitzadora del campionat, ha demanat a tots els veïns de Sort que amb motiu de la celebració de l'estatal de piragüisme s’engalanin els balcons amb senyeres catalanes a partir de divendres.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació