Dijous, 25 d'abril de 2024
Teatre

​El Circuit Nòmada de FiraTàrrega fa parada a Tremp

La companyia Vermut representarà l'espectacle “Absurd”

Redacció 27 de juliol de 2021 a les 08:00
La cia Vermut portarà «Absurd» a Tremp
El Circuit Nòmada, projecte per donar espais a les companyies programades a FiraTàrrega, 2020, arriba a Tremp en la programació del cicle Nits a la Fresca. El proper dijous 29 de juliol, en el marc de la programació cultural d’estiu Nits a la Fresca, es representarà a la capital del Pallars Jussà l’espectacle Absurd de la cia Vermut.

Es tracta d’un espectacle de circ per a tots els públics amb molt d’humor. Es durà a terme al pati de l’Escola Valldeflors i, malgrat ser gratuït, cal reserva prèvia de l’entrada a través de la web www.entrapolis.com.

Circuit Nòmada és una proposta de FiraTàrrega que neix a fi de contrarestar la caiguda de contractació artística provocada per la pandèmia de la Covid-19 i per tal de dinamitzar el mercat de les arts de carrer. Es crea així una xarxa d'exhibició de propostes artístiques seleccionades per la Fira i que son exhibides en municipis de diferents territoris al llarg de 2021.


En el cas de Tremp, aquesta proposta s’inclou dins la programació del cicle Nits a la Fresca, d’arts escèniques al carrer que se celebra des de fa més de 30 anys, completant així una programació diversa i de qualitat.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Etiquetes:
Cultura, teatre, FiraTàrrega, art
Participació