Dijous, 18 d'abril de 2024
comerç local

​Comerços del Jussà intercanvien aparadors per mostrar que a la comarca «hi ha de tot»

Un total de 26 establiments de Tremp, la Pobla de Segur i la Torre de Capdella participen a la proposta del projecte ‘Fem Pallars'

Redacció Tremp | 14 de juliol de 2021 a les 11:04
Imatge promocional de la iniciativa | Ajuntament de Tremp
Des d’aquesta setmana i fins a final de mes, passejar pels eixos comercials del Pallars Jussà pot sorprendre els vianants que tant pot ser que es trobin amb xolissos en una floristeria com roba interior en una botiga de comestibles. Es tracta d’una iniciativa de dinamització comercial del projecte Fem Pallars que desenvolupa l’Ajuntament de Tremp, amb la col·laboració dels ajuntaments de la Pobla de Segur i la Torre de Capdella, en el marc del programa Treball a les 7 comarques, i que consisteix en intercanviar l’aparador durant dos setmanes.

L’acció vol dinamitzar el sector, incidir en les relacions entre professionals del comerç i serveis reforçant-les per promoure la col·laboració i, alhora, posar de manifest que el l’oferta comercial de la comarca és àmplia i variada. Les combinacions entre comerços les ha proposat l’organització en funció de la tipologia de productes i l’oferta de cada municipi. Hi participen un total de 26 establiments de tots tres municipis.

Des de l’organització i els ajuntaments participants es vol animar la població a visitar les propostes i fer-ne difusió a les xarxes socials amb l’etiqueta #comerçcreuat. Així mateix, als perfils de Facebook i Instagram del projecte Fem Pallars es farà difusió dels diferents aparadors i es premiarà el que rebi més likes.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació