Dilluns, 29 d'abril de 2024
contingut patrocinat

Augmenta el moviment empresarial al Pallars

Pallars Actiu constata un gir en l’economia pallaresa i presenta vuit demandes d'ocupació

Redacció 2 de juliol de 2021 a les 13:37
L’activitat econòmica al Pallars agafa embranzida | ACN
Des de Pallars Actiu estem constatant un gir en l’economia pallaresa i això ens dona l’energia i la força per continuar treballant els projectes iniciats; malteria artesana, centre de tractament de carn de caça, oportunitats amb el teletreball, viabilitat econòmica en la producció del cereal ecològic pallarès, Tren dels Cims, projecte CAREM... i seguir donant suport als empresaris pallaresos per obtenir una economia més forta i resilient.

És cert que encara no s’ha acabat la Covid-19 però sí que aquest any està molt més controlada gràcies al gran nombre de vacunats que tenim a tot el principat, un 43,5% de persones vacunades i en especial als Pallars: el Pallars Jussà (51%) i el Pallars Sobirà (44,6%). Aquesta és una dada important perquè la temporada d’estiu als Pallars es prevegi molt bona i així comencem a entreveure la llum.

Des del mes de maig en endavant fins a dia d’avui, hem rebut 20 ofertes de feina i d’aquestes se n’han cobert 10. La gran majoria són llocs de treball temporals, per la temporada d’estiu, i aquest és un dels objectius que hem de millorar cada cop més: deixar de ser estacionals i poder aconseguir una estabilitat durant l’any.

A les nostres xarxes socials hi trobareu totes les ofertes laborals, que anem actualitzant dia a dia segons la demanda de l’empresariat. Des de Pallars Actiu encoratgem a aquelles persones que esteu cercant feina que hi opteu, perquè obrir-se camí al món laboral és això: començar, demostrar i continuar.

Així doncs, des de Pallars Actiu estem ACTIUS, tal com indica el nom. Actualment estem treballant la presentació dels estudis de les oportunitats del teletreball als Pallars amb els seus municipis i ambdues comarques, per iniciar accions conjuntes encarades a aquest àmbit, el repoblament als Pallars.

Les demandes d’ocupació que tenim actualment són:
 
 
 
 
 
 
 
 


 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació