Divendres, 19 d'abril de 2024
gossos d'atura

Torna el Concurs de Gossos d’Atura de Llavorsí, que se celebrarà el 22 d'agost

La federació catalana ha decidit tornar a celebrar els concursos després de l’aturada forçada de l’any passat per la pandèmia

Redacció 7 de juny de 2021 a les 10:31
Vidal, tercer per l’esquerra, ha participat en la reunió a Castellar de n’Hug | Ajuntament de Llavorsí
La Federació Catalana de Concursos de Gossos d’Atura ha decidit aquest dissabte tornar a celebrar la Lliga catalana després de l’aturada obligada de l’any passat per la pandèmia. Les competicions es faran garantint totes les mesures sanitàries per fer front a la Covid-19. Un dels municipis que forma part d’aquesta Lliga és Llavorsí, que enguany acollirà el campionat el dia 22 d’agost. Com és habitual, l’acte es farà el mateix cap de setmana que la Fira de l’Ovella, que tindrà lloc el dia anterior.

Segons ha explicat l’alcalde, Josep Vidal, enguany la competició es disputarà una setmana més tard del que és habitual amb l’objectiu d'evitar aglomeracions i garantir la seguretat del certamen. La resta de competicions confirmades fins la data, dins i fora de la Lliga catalana, tindran lloc a Osséja (França) el 18 de juliol, a Prades l’1 d’agost, a Castellar de n’Hug el 29 d’agost i a Ribes de Freser el 5 de setembre. La jornada de Canillo (Andorra) del 25 de juliol està pendent de confirmar, mentre que la final de Castellterçol, que habitualment es disputa a principis d’octubre, s’ha suspès.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació