Dimarts, 23 d'abril de 2024
rutes urbanes

Tremp estrena noves rutes de caminades urbanes

L'objectiu és promoure l’activitat física regular entre la ciutadania i oferir als visitants una manera diferent de conèixer la ciutat

Redacció 7 de juny de 2021 a les 09:59
Cartell a la zona del Juncar amb els tres circuits renovats | Ajuntament de Tremp
L’Ajuntament de Tremp ha actualitzat els tres itineraris urbans que té en marxa a la ciutat amb l’objectiu de promoure l’activitat física regular entre la seva ciutadania i oferir als visitants una manera diferent de conèixer la ciutat tot passejant. Tant els mapes de les rutes, com les senyalitzacions han estat actualitzats i reformulats tenint en compte les necessitats actuals dels ciutadans de Tremp. Es tracta de tres senders urbans de diferents longituds i dificultats pensats per a persones de totes les edats i condicions.

Cada circuit s’ha senyalitzat amb un color i una temàtica diferent. D’aquesta manera els usuaris podran escollir entre el circuit Turritela, un recorregut circular d’uns dos quilòmetres que transcorre per les zones verdes més emblemàtiques de la ciutat de Tremp; el circuit Codony, d’uns quatre quilòmetresque transcorre per les zones comercials; i el circuit Xisqueta, d’uns sis quilòmetres, que ressegueix tota la trama urbana de Tremp. Aquest últim recorregut rep aquest nom perquè és el que recorren diferents ramats d’ovelles de la Conca i la plana per pujar a les muntanyes en el seu tram inicial.

L’Ajuntament preveu fer un acte popular durant el mes d’octubre del 2021 en el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, per promocionar els nous itineraris.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació