Dijous, 25 d'abril de 2024
curses de muntanya

460 persones participen a la Caminada de Carenes 2021

La prova, que en el seu recorregut més llarg uneix les poblacions de Tremp i el Pont de Suert, ha celebrat aquest dissabte l'11a edició

Redacció 31 de maig de 2021 a les 16:59
Dos participants, en plena caminada | Llibert Cases
Després d'un any d'aturada, aquest passat dissabte ha tingut lloc l’11a Caminada de Carenes, la marxa entre el Pont de Suert i Tremp. Enguany, amb la situació sanitària més estable, s'ha apostat per organitzar de nou la prova amb totes les mesures sanitàries i en què hi han participat un total de 460 persones repartides entre els tres recorreguts proposats.

Al recorregut de 50 quilòmetres, que uneix El Pont de Suert i Tremp, s'hi han inscrit 150 participants, dels quals han finalitzat la prova 139. El millor temps ha estat de Sadivici Fedot en la categoria masculina i Montse Berga Linares en la categoria femenina. Al tram d'Adons a Tremp, de 28 quilòmetres, dels 261 participants inscrits n'han finalitzat 232. Ramon Tejedor i Laura Matas han estat els millors temps. Finalment, al trajecte de les Carenetes, d’11 quilòmetres, hi van participar 52 persones, de les quals 46 van acabar. Oriol Manuel i Ares Llarden van fer els millors temps.

La caminada es va desenvolupar amb un temps més aviat estiuenc on els participants van haver de suportar temperatures caloroses a partir de mig matí, fet que va provocar que s'haguessin d'hidratar més del normal per combatre la calor. Aquestes temperatures van provocar que un participant patís un cop de calor, motiu pel qual va haver de ser evacuat en helicòpter. Tret d'aquest incident puntual, la caminada es va desenvolupar amb molt bon ambient entre tots els participants.

Els Ajuntaments del Pont de Suert i Tremp, conjuntament amb el Centre Excursionista Alta Ribagorça, organitzen aquesta marxa, inclosa al Circuit Català de caminades de resistència de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC). Des de l'organització de la Caminada de Carenes es vol donar les gràcies als més de 100 voluntaris, que van ajudar que la caminada fos una realitat i que es desenvolupés de la millor manera possible.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació