Divendres, 26 d'abril de 2024
hostaleria

Josep Castellarnau, reelegit president d’Hostaleria de Lleida

El pallarès dirigirà la federació els propers quatre anys i compta al seu equip amb els també pallaresos Jaume Mora i Florido Dolcet

Redacció 13 de maig de 2021 a les 09:11
Josep Castellarnau, tercer per l’esquerra, ha estat reelegit president | Federació d’Hostaleria de Lleida
El pallarès Josep Castellarnau ha estat reelegit president de la Federació d'Hostaleria de Lleida pels propers quatre anys a l'haver estar la seva la única candidatura que s’ha presentat al procés electoral obert des del passat 23 d’abril. La nova presidència a la federació hostalera lleidatana arriba, juntament amb la resta de companys de junta, després que l’any passat s’ajornés la celebració de l’assemblea i les eleccions dos vegades a causa de la pandèmia.

L’elecció del nou president, de l’Hotel Castellarnau d’Escaló, s’ha dut a terme en el decurs de l’assemblea general que va tenir lloc el passat 4 de maig a la seu de la federació. El també pallarès Jaume Mora, de Fonda Farré de Baro, serà el vicepresident de la junta directiva presidida per Castellarnau, que també compta amb Florido Dolcet, de l’Hotel Florido de Sort, com a vocal.

Des de l’entitat s’ha reconegut l’equip de professionals de l’entitat per “l'excel·lent capacitat de resposta i dedicació” que s’ha tingut davant d’un repte d’aquest nivell com és la lluita contra la Covid-19. Actualment, la federació centra els seus esforços en oferir les eines més adients pel sector hostaler i la familiarització amb les noves tendències socials i de consum digital. Consideren que les perspectives són positives, però reconeixen que s’ha de treballar “en ferm” per adaptar-se a canvis transcendents com la digitalització, l'automatització i el desenvolupament sostenible.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació