Dissabte, 20 d'abril de 2024
construcció

​Núria Cervós presidirà el Gremi de la Construcció de Lleida els propers quatre anys

La pallaresa, que és gerent de l’empresa constructora Cervós SAU, havia ocupat fins ara la vicepresidència del Comitè Executiu

Redacció 5 de maig de 2021 a les 09:45
Gardeñes i Cervós, fent efectiu el relleu al capdavant de GCOLL | GCOLL
Núria Cervós, gerent de l'empresa constructora Cervós SAU, presidirà el Gremi de la Construcció de Lleida (GCOLL) durant els propers quatre anys. L'Assemblea General Ordinària del GCOLL ha nomenat l’enginyera pallaresa com a nova presidenta del gremi. Fins ara, Cervós ha ocupat la vicepresidència del Comitè Executiu.

D’aquesta manera, Cervós pren el relleu al capdavant de GCOLL de Josep Maria Gardeñes, qui ha ocupat el càrrec de president al llarg de gairebé dos dècades. Gardeñes continuarà essent president de COELL i de la Federació de Gremis de la Construcció, a més de vicepresident de Foment del Treball.

Núria Cervós ha posat en valor la tasca del Gremi de Constructors que s'ha fet fins ara amb voluntat de continuar-la, impulsant tots aquells aspectes que permetin reconèixer el sector de la construcció com un sector professional capaç de liderar la recuperació esdevenint un motor econòmic en el context post-pandèmia.

Per la seva banda, el president sortint ha fet balanç de la seva trajectòria al capdavant de GCOLL agraint la confiança dipositada en la seva persona i les oportunitats que s'han generat al llarg de tants anys. Gardeñes assegura marxar "content" perquè "hem consensuat la persona que prendrà les regnes de GCOLL i, a ben segur, el Gremi està en les millors mans possibles".

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació