Dimecres, 24 d'abril de 2024
pimec

Josep González, distingit president d’honor de PIMEC

El pallarès, que va ser president de l’entitat durant 30 anys, també rebrà la Medalla d’Or al Mèrit, que li serà lliurada en el marc dels pròxims Premis Pimes

Redacció 29 d'abril de 2021 a les 08:18
Josep González, durant un acte el novembre de l’any passat | ACN
Josep González ha estat distingit president d’honor de PIMEC. En el marc de l’Assemblea General de la patronal, celebrada dimarts, s’ha aprovat que l’expresident de l’entitat també rebi la màxima distinció d’honor amb la Medalla d’Or al Mèrit, que li serà lliurada en el marc dels pròxims Premis Pimes, com a agraïment i reconeixement a la feina feta, la dedicació, la implicació i el compromís del president sortint, que ha permès situar PIMEC com la casa gran de les pimes i els autònoms de Catalunya.

“He dedicat tota la meva vida a les persones autònomes i les pimes i a la defensa dels seus interessos. Estic satisfet de la feina feta, avalada per un fort creixement de l’entitat i una bona evolució econòmica, tot havent generat un patrimoni propi rellevant amb 19 seus i delegacions i constituït una fundació social”, ha explicat Josep González.

Així mateix, González ha remarcat que les patronals “són entitats al servei dels seus socis i que no han de ser entitats polítiques, tot i que han de col·laborar a que es facin bones polítiques empresarials”. Josep González, amb arrels a Llimiana, va deixar la presidència de PIMEC el passat mes de febrer després de 30 anys al capdavant de la patronal. Actualment és també el president de Pallars Actiu, la Societat de Foment del Pallars.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació