Divendres, 19 d'abril de 2024
senderisme

Obertes les inscripcions per la Caminada de Carenes 2021

Torna la prova que uneix les poblacions de Tremp i el Pont de Suert en tres recorreguts de 50, 28 i 11 quilòmetres

Redacció 28 d'abril de 2021 a les 10:17
La Caminada de Carenes és tot un èxit de participació | Ajuntament de Tremp
Ja estan obertes les inscripcions per una nova edició de la Caminada de Carenes, que aquest any se celebrarà el dissabte 29 de maig. Els Ajuntaments del Pont de Suert i Tremp, conjuntament amb el Centre Excursionista Alta Ribagorça, organitzen aquesta marxa, inclosa al Circuit Català de caminades de resistència de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC). Les inscripcions es poden fer al portal inscripcions.cat.

L’11a edició de la prova, que l’any passat es va haver de suspendre pel confinament, comptarà novament amb tres recorreguts. El llarg, de 50 quilòmetres, unirà les poblacions d’El Pont de Suert i Tremp. El mitjà, de 28,3 quilòmetres, partirà des d’Adons amb final també a la capital del Pallars Jussà. Per últim, el circuit curt, d’11 quilòmetres, connectarà Santa Engràcia amb Tremp.

La prova principal és la Marxa El Pont de Suert-Tremp, de 50 quilòmetres i 2.436 metres d’ascensió acumulada i 2.826 metres de descens acumulat. Es fonamenta en la unió de dos pobles, el Pont de Suert i Tremp, mitjançant un camí tradicional, recuperat amb l’esforç de les corporacions locals dels dos municipis. Alhora que es promou el saludable hàbit de caminar, es fomenta la col·laboració entre els municipis de comarques veïnes i l’associacionisme.

 Inscripció a la Caminada de Carenes 2021

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació