Divendres, 19 d'abril de 2024
escoles: balanç setmanal

Es redueix a 66 el nombre de persones confinades als centres educatius pallaresos

A tot el Pallars hi ha tres grups escolars que es troben actualment en aïllament domiciliari, i el centre més afectat és l’Institut de Tremp amb 26 confinats

Redacció 12 d'abril de 2021 a les 11:08
Els contagis a les escoles han baixat després de Setmana Santa | Josep M Montaner
El Pallars compta actualment amb tres grups escolars confinats i un total de 66 persones en aïllament domiciliari, segons es desprèn de les dades que ofereix el Departament d'Educació. La situació s’ha reduït considerablement després de les vacances de Setmana Santa, abans de les quals hi havia vuit classes confinades i un total de 183 persones en aïllament.

L’Institut de Tremp és el centre més afectat, ja que compta amb un grup de 26 persones aïllades com a conseqüència dels cinc positius que s’hi han detectat en els últims 10 dies. El segueixen l’Institut de la Pobla de Segur, amb 19 persones confinades d’un grup, i l’Institut Hug Roger III de Sort, també amb 19 persones d’una mateixa classe.

L’Escola Els Raiers de la Pobla i l'Escola Valldeflors de Tremp també tenen una persona aïllada cadascuna, tot i que són casos que, per ara, no afecten cap grup classe. Al Pallars Sobirà no es coneixen més aïllaments tret dels que hi ha a l’institut de Sort.

En el conjunt de Catalunya, segons les mateixes dades, son 321 les aules que estan confinades a causa de l'aparició d'algun cas de Covid-19. Això suposa que hi hagi 8.940 persones en aïllament domiciliari a causa d'aquests positius. Des del setembre s'han detectat ja 65.724 positius als centres educatius catalans.

Altres notícies que et poden interessar

​​​



​​​

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació