Divendres, 26 d'abril de 2024
esquí

Tavascan finalitza una temporada atípica amb un increment del nombre d’esquiadors de muntanya

L’Ajuntament de Lladorre ha optat per mantenir oberta l’estació durant tot l'hivern per la dinamització econòmica que suposa pel territori

Redacció 9 d'abril de 2021 a les 10:48
L’esquí de muntanya ha ajudat a salvar la temporada a Tavascan | Tavascan
L’estació d’alta muntanya de Tavascan ha tancat aquest passat diumenge una temporada atípica. Des del passat 14 de desembre, han estat gairebé quatre mesos amb les pistes obertes, però amb les limitacions tant de mobilitat com d’usos provocats per la lluita contra la pandèmia provocada pel Covid-19.

Des de l’estació es destaca que la seva polivalència ha afavorit l’arribada d’usuaris amb preferències diverses gràcies a totes les possibilitats que ofereixen els equipaments. Així, s’han pogut alternar els esquiadors d’alpí i de nòrdic, però també s’ha notat un increment notable dels amants de l’esquí de muntanya. Segons els responsables del complex, això ha estat una gran avantatge per superar satisfactòriament una temporada “complicada”.

Amb l’obertura de confinament local a comarcal, Tavascan va notar un augment notable en l’arribada d’usuaris, la qual cosa es va acabar d’ampliar quan es va possibilitar la visita de grups bombolla procedents de la resta de Catalunya. Tot i això, les xifres, distaran molt de temporades anteriors. Des de l’Ajuntament de Lladorre s’ha optat per obrir l’estació per la dinamització econòmica que suposa pel territori i pels llocs de treball que proporciona.

Des de l’estació de Tavascan es destaca que han estat absolutament escrupolosos en vetllar per tal que es respectessin totes les directrius per tal de fer que la pràctica lúdica i esportiva fos absolutament segura respecte la pandèmia. Tot i que l’estació es tanca fins la propera temporada, el refugi restarà obert els propers cap de setmana.

Altres notícies que et poden interessar

​​​



​​​

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació