Dissabte, 20 d'abril de 2024
esports

Victòria agònica del CF Tremp (2-1) i derrota del CF Pobla (1-0) en el retorn forçat de la Tercera Catalana

En bàsquet el Tremp cau contra el Cervera en el seu debut a casa (58-75) i en futbol sala els trempolins pateixen per derrotar al Juneda (4-3)

Tomàs Garcia Espot 12 d'abril de 2021 a les 09:56
El Tremp va guanyar al Pedrasanta amb un gol de penal de Wilkinson al 88 | Tomàs G. Espot
Els equips pallaresos de futbol han tornat als terrenys de joc tot i haver-se negat a reiniciar les competicions. Diumenge, el Tremp va haver de remuntar un 0 a 1 advers contra el Rosselló i amb només deu jugadors després de l'expulsió de Sergiu. A la segona meitat, els trempolins van arriscar-se i van volcar-se en atac. Una estratègia que es va traduir amb l'empat de Jonatan al minut 57, i a falta de només dos minuts pel final, amb un penal transformat per Wilkinson que va donar al Tremp la primera victòria de la temporada.

Per la seva banda, el CF Pobla va sumar la primera derrota d'aquest any. Els blanc-i-vermells van caure per 1 a 0 contra el Castelldans en un partit marcat per la pluja. Els de les Garrigues es van avançar al minut 20 de partit, un resultat que els poblatans no van poder capgirar. Amb aquests resultats, el CF Tremp se situa a la 13a posició amb només tres punts, mentre que el Pobla cau fins a l'11è lloc i continua amb quatre punts.

El CB Tremp debuta amb derrota

El bàsquet també ha tornat al Pallars i de la mà del Fa uns anys...CB Tremp. L'equip sènior trempolí va caure 58 a 75 contra el CB Cervera al Pavelló del Juncar. Tot i poder remuntar al descans després d'un mal inici de partit, els errors en defensa i en el tir lliure, sumats a l'encert dels cerverins, van sentenciar la derrota dels trempolins. El màxim anotador dels locals va ser Jordi Lloan, amb 14 punts.

El Guaja Aventuras Tremp pateix per derrotar al Juneda

Pel que fa al futbol sala, dissabte el Guaja Aventuras CFS Tremp va guanyar 4 a 3 contra el Juneda. Tot i marcar tres gols durant la primera meitat, els visitants van estar a punt d'igualar el partit després de marcar tres dianes molt ràpides. Els trempolins, però, van poder mantenir el resultat tot i patir fins a l''últim segon del matx.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Tercera Catalana, grup 14
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Bàsquet: Tercera Catalana, 11-A
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol Sala: Segona Catalana, grup 9