Dissabte, 20 d'abril de 2024
escoltes

​Els Escoltes de la Pobla de Segur reclamen la necessitat del retorn a l’activitat presencial

S’han penjat cartells i pancartes a la població reivindicant l’educació en el lleure com a essencial i segura

Redacció 2 de març de 2021 a les 10:24
Algunes de les pancartes penjades a la Pobla de Segur | EPS
Infants i joves dels Escoltes de la Pobla de Segur (EPS) van participar dissabte d’un acte reivindicatiu en què es van pintar pancartes i cartells amb missatges en contra de les mesures dictades pel Procicat pel coronavirus, que afecten el desenvolupament de la seva tasca. Els joves reclamen el retorn a l’activitat presencial, ja que consideren que l’educació en el lleure és “essencial i segura”.

Les pancartes i els cartells s’han penjat pel poble amb l’objectiu de fer conèixer a la població local el malestar existent i per sumar-se a les convocatòries d’actes i manifestacions que hi s’estan fent arreu del territori català.

La convocatòria d’aquests actes surt de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya, fruit del malestar i descontentament per part dels agrupaments de tot el territori català envers les mesures restrictives que afecten l’activitat de l’educació en el lleure. Des de l’entitat es reclama també que la virtualitat no és una opció vàlida ni efectiva per poder seguir realitzant l’acompanyament emocional dels infants i joves.

Altres notícies que et poden interessar

​​​



​​​

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació