Divendres, 19 d'abril de 2024
escoles: balanç setmanal

Torna a augmentar el nombre de persones confinades als centres educatius del Pallars

A tot el Pallars hi ha tres grups escolars i 58 persones relacionades amb el món educatiu que es troben actualment en aïllament domiciliari

Redacció 1 de març de 2021 a les 11:34
Aula d’una escola catalana en imatge d'arxiu | Adrià Costa
El Pallars compta actualment amb tres grups escolars confinats i un total de 58 persones en aïllament domiciliari, segons es desprèn de les dades que ofereix el Departament d'Educació. La situació ha augmentat significativament en relació a la setmana passada, quan hi havia només una classe confinada i un total de 39 persones en aïllament.

L’Institut Hug Roger III de Sort compta amb dos grups aïllats i amb 30 persones confinades, mentre que l’Institut de Tremp té actualment un grup confinat i 26 persones en aïllament domiciliari degut a tres positius detectats els últims 10 dies. L'altre centre pallarès amb persones confinades és l’Escola la Closa d’Esterri d'Àneu, amb dos.

En el conjunt de Catalunya, segons les mateixes dades, son 1.172 les aules que estan confinades a causa de l'aparició d'algun cas de Covid-19. Això suposa que hi hagi 28.555 persones en aïllament domiciliari a causa d'aquests positius. Des del setembre s'han detectat ja 56.011 positius als centres educatius catalans.

Consulta aquí la llista completa del Departament d'Educació (cal tenir en compte que poden faltar grups i/o centres que ja estiguin confinats però que encara no surtin al llistat).
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació