Dijous, 25 d'abril de 2024
VÍDEO

Carles Puyol es torna a vestir de curt per presentar una equipació exclusiva del Barça

L'exfutbolista pallarès protagonitza la campanya de llançament d'una samarreta especial pel proper clàssic contra el Madrid

Redacció 27 de gener de 2021 a les 10:39

El Barça lluirà una samarreta amb un disseny especial en el proper clàssic al Santiago Bernabéu. El club blaugrana portarà una equipació exclusiva en el partit contra el Madrid del cap de setmana de l'11 d'abril que, per primera vegada, fusionarà les franges blaugranes amb la senyera.

El futbolista pallarès Carles Puyol protagonitza la campanya de llançament del producte, ja a la venda. Així, el mític capità del Barça protagonitza un anunci en el qual posa en valor la cultura catalana per afrontar el mal moment del club.

"Si necessiteu raons per donar-ho tot en moments tan durs com aquest, no busqueu a fora; són dins de cadascú de nosaltres. Són, el nostre caràcter, que s'ha forjat a aquesta terra", proclama el de la Pobla de Segur amb imatges de castellers i Montserrat de fons.

L'exjugador continua assegurant que "ningú ens regalarà res, però no ho necessitem", i sosté que "si busqueu raons per sortir aquí fora, busqueu-les en el sentiment que ens iguala i en la bandera que ens agermana".

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació