Dissabte, 20 d'abril de 2024
Infraestructures

L'Ajuntament de Sort ofereix wifi gratuït a la capital i a Saurí, Llessui i Altron

Entre els punts on es prestarà el servei a Sort hi ha el parc del Riuet, l'avinguda Comtes de Pallars, el camp de regates l'Aigüerola, l'estadi d’estil lliure i l'estació d’autobusos

Redacció 14 de gener de 2021 a les 17:13
Imatge d’arxiu del parc del Riuet de Sort | Ajuntament de Sort
L’Ajuntament de Sort ha posat en funcionament aquest dijous el servei de wifi gratuït a diferents punts del municipi. En concret, es presta servei d’internet als pobles de Saurí, Llessui i Altron, a més de diversos indrets de la capital, Sort, entre els quals hi ha el parc del Riuet, l'avinguda Comtes de Pallars, el camp de regates l'Aigüerola, l'estadi de freestyle i l'estació d’autobusos.

El consistori destaca la importància d'oferir aquest servei de manera gratuïta als veïns i visitants per tal de garantir l'equitat en l'accés a internet, a més de facilitar a les entitats del municipi la logística d'activitats culturals, lúdiques i esportives als espais públics i equipaments municipals. 

El projecte s'ha finançat a través de la iniciativa europea WIFI4EU, a través de la qual, la Comissió Europea busca oferir wifi lliure als ciutadans i visitants en espais públics com parcs, places, carrers i equipaments com biblioteques, museus, poliesportius o centres de salut. L’objectiu de tot plegat és el de facilitar la connexió a internet dels ciutadans en els principals centres de la vida pública.

Altres municipis pallaresos que anteriorment ja han aconseguit fons europeus per fomentar punts de connexió wifi gratuïts gràcies a la iniciativa europea WIFI4EU son Llavorsí, Lladorre, la Pobla de Segur, Esterri d’Àneu i Tírvia.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació