Dijous, 25 d'abril de 2024
dansa

El Dansàneu presenta cartell i dates de la 30a edició amb un acte cultural a Esterri d'Àneu

Amb l’actuació del Quartet Atenea i els poemes recitats de Txema Martínez

Redacció 4 de gener de 2021 a les 10:13
El poeta lleidatà Txema Martínez recitarà alguns poemes durant l'acte | Dansàneu
Aquesta nit, a l’església de Sant Vicenç d'Esterri d'Àneu, el Consell Cultural de les Valls d'Àneu avançarà algunes de les claus del 30è Dansàneu, el Festival de Cultures del Pirineu en el qual ja està treballant. Concretament es donarà a conèixer la imatge del Dansàneu, encarregada al multipremiat il·lustrador Arnal Ballester, així com les dates del festival i també alguns primers artistes ja confirmats.

Tot plegat tindrà lloc en el marc d'un acte cultural en format concert amb recitació en directe. En aquest sentit, el Quartet Atenea, un dels quartets de corda joves amb major projecció del moment, interpretaran en directe l'oratori Les set últimes paraules de Crist a la creu de Joseph Haydn. A la proposta s'hi sumarà el poeta lleidatà Txema Martínez, guanyador amb el seu llibre Maria dels Jocs Florals de Barcelona 2020. Precisament aquest recull es tanca amb un cicle de set poemes originals inspirats en l'obra de Haydn que Martínez recitarà en directe per rubricar l'actuació del quartet.

Atès el context actual de pandèmia, la celebració d'aquest acte s'ajustarà a la normativa vigent en el moment de la seva realització. En aquest sentit, si les normes aprovades pel Procicat impossibiliten que l'acte se celebri amb públic, el Dansàneu retransmetrà l'acte en streaming a través de Lleida TV. Si per contra la normativa vigent contempla que hi hagi públic, la normativa s'adaptarà als criteris generals.

L'aforament de l'església de Sant Vicenç quedarà reduït a un terç de la seva capacitat total. Aquesta limitació d'aforament explica que sigui imprescindible reservar entrada per al concert. Les reserves es podran fer preferiblement a través de l'adreça electrònica reserves@dansaneu.cat i/o trucant al Consell Cultural de les Valls d’Àneu.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació