Dissabte, 20 d'abril de 2024
esquí

Les estacions d’esquí del Pallars obren amb una afluència «poc destacada» d'esquiadors

L'accés als complexos cal fer-lo amb forfet de temporada o de dia comprat per internet per complir amb les mesures Covid-19

Redacció 15 de desembre de 2020 a les 11:58
Un operari deixant a punt un remuntador aquest dilluns a Espot | Skipallars
Les estacions d’esquí del Pallars han estrenat la temporada amb una fluixa afluència d'esquiadors. A Port Ainé i Espot l'afluència d'esquiadors ha sigut “poc destacada”, segons el director de les estacions, Xavier Bigordà. Majoritàriament tots els esquiadors sabien que havien de treure el tiquet online, però hi havia personal de l'estació que explicava el seu funcionament a aquells que ho desconeixien.

Els esquiadors tenien ganes d'estrenar la temporada i a Baqueira Beret, molts eren de la Val d'Aran, però un gruix important d'esquiadors han vingut de les comarques veïnes com el Pallars Sobirà, Jussà o l'Alta Ribagorça, donat que el cap de setmana vinent no ho podran fer pel confinament comarcal.

Espot ha obert amb 9 pistes de 22 i Port Ainé amb 8 de 25, amb uns gruixos que oscil·len entre els 20 i els 80 centímetres de neu pols. Baqueira Beret ho ha fet amb 36 quilòmetres esquiables d'un total de 161 quilòmetres, mentre que a Tavascan de moment s’han obert el circuits de nòrdic, la cinta de debutants i els usos recreatius mentre s’espera que al llarg de la setmana puguin també estar disponibles les pistes d’alpí.
   

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació