16 d'abril de 2024
solidaritat

El Pallars Jussà dona el tret de sortida a la campanya solidària de recollida de joguines

La iniciativa permet fer arribar regals a les nenes i nens de famílies desafavorides de la comarca

Redacció 10 de desembre de 2020 a les 12:30
Regals recollits en edicions anteriors de la recollida de joguines solidàries de la Creu Roja Pallars Jussà | CCPJ
La Creu Roja del Pallars Jussà, amb la col·laboració de l'Oficina Comarcal de Consum, ha donat aquest dimecres el tret de sortida a la campanya solidària Els seus drets en joc. Aquesta és una iniciativa per a la recollida de joguines que, anualment, permet fer arribar la il·lusió del Nadal a les nenes i nens de famílies desafavorides de la comarca. 

La campanya compta amb la col·laboració de tots els centres escolars de primària del Pallars Jussà que, fins aquest divendres 11 de desembre, recolliran les donacions fetes pels alumnes dels centres. D’aquesta forma, es pretén promoure la solidaritat entre els infants així com el consum responsable i evitar actituds com la compra compulsiva.

Per contribuir a la campanya, així com al seu caràcter educatiu, cal que les joguines aportades no siguin sexistes ni reprodueixin estereotips de gènere, no siguin bèl·liques i no estiguin usades. El president de Consell Comarcal del Pallars Jussà, Josep M. Mullol, ha volgut agrair el paper que tenen educadores i educadors dels centres escolars de la comarca en la sensibilització de nens i nenes cap a la solidaritat i la igualtat.

La Creu Roja farà arribar els dies vinents les joguines recollides als infants de les famílies desafavorides de forma que, com asseguren des de l'organització, "cap infant es quedi sense una joguina nova aquestes festes".

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació