Dijous, 25 d'abril de 2024
subscriptors

SORTEIG NOVEMBRE: Ja tenim el nom de les dos guanyadores d’una mascareta Ottaia!

Col·labora amb Pallars Digital per només 3€ al mes: participaràs mensualment en una promoció exclusiva per a totes les persones subscrites al diari

Redacció 27 de novembre de 2020 a les 12:40
Ottaia té la seva botiga al carrer major de Sort | Ottaia / PD
Ja coneixem el nom de les persones guanyadores del sorteig del mes de novembre entre tots els subscriptors i subscriptores de Pallars Digital, consistent en dos mascaretes Ottaia amb la seva tira de subjecció pel coll. Les afortunades, escollides mitjançant un sorteig efectuat a través de la plataforma Randorium aquest divendres al migdia, han estat Anna Ll. (Tremp) i Gemma A. (Escàs). Enhorabona!

Ottaia, peces amb teixits antics de la Xina

Ottaia és el projecte empresarial de la Carol i el Miquel, un cuiner i una dissenyadora de moda que es van conèixer a Hong Kong, on hi van viure durant uns anys, per anar després a Shangai. Va ser allà on van descobrir els teixits que treballen, les teles Tubu. Després d’estar uns anys treballant en grans empreses de la indústria de la moda han canviat el seu ritme de vida per instal·lar-se a la capital del Pallars Sobirà, on han establert la seva botiga.
 

Mostra de les mascaretes que confecciona Ottaia. Foto: Ottaia


Ottaia fabrica peces artesanals amb teles Tubu, que eren teixides als anys 50 al nord de Shanghai per les famílies que vivien al camp. Elles mateixes cultivaven el cotó, el filaven, el tintaven amb tints naturals i el teixien en telers manuals. És un teixit molt resistent i amb un tacte peculiar, tot i que es va deixar de fer a principis dels anys 60 perquè els joves d’aquestes comunitats van deixar el camp per anar a les ciutats i la tradició es va perdre.

Per només 3 euros al mes!

Aquest sorteig forma part de la campanya de subscriptors de Pallars Digital. Hi han participat un total de 72 persones, les que actualment col·laboren amb el diari. A la resta, us animem a fer-vos subscriptors! Per només 3 euros al mes (36 euros/any) participareu cada mes en un sorteig exclusiu. 

Formar part de la comunitat de Pallars Digital és molt fàcil. Només cal entrar en aquest enllaç i omplir el formulari d'inscripció. Et portarà menys de cinc minuts! 


Proper sorteig: gener

En motiu de la situació sanitària al Pallars i de les restriccions de mobilitat, queda suspès el sorteig del mes de desembre. El proper sorteig, per tant, tindrà lloc el mes de gener, com sempre, a finals de mes. A principis del mateix mes en desvetllarem el contingut. Hi participaran, com de costum, tots els lectors que ja estan subscrits al diari i aquells que es donin d'alta abans del proper dia 20 de gener. Molta sort!

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació