Divendres, 19 d'abril de 2024
subscriptors

SORTEIG SETEMBRE: Ja tenim el nom del guanyador de la dessuadora Cusart!

Col·labora amb Pallars Digital per només 3€ al mes: participaràs mensualment en una promoció exclusiva per a totes les persones subscrites al diari

Redacció 25 de setembre de 2020 a les 10:18
Sorteig d’una dessuadora Cusart entre tots els nostres subscriptors | Cusart / PD
Ja tenim el nom de la persona guanyadora del sorteig del mes de setembre entre tots els subscriptors i subscriptores de Pallars Digital, consistent en una dessuadora Cusart, artesana i feta al Pallars. L’afortunat, escollit mitjançant un sorteig efectuat a través de la plataforma Randorium aquest divendres al migdia, ha estat Josep C. (Tremp). Enhorabona!

Roba pallaresa, artesanal i sostenible

Cusart és un taller de roba artesanal situat a Sort que fabrica des de l’any 2012 peces de roba fetes a mà gràcies a l’esforç, la passió i la dedicació de l’Anna i el Lluís. Des del cor del Pallars Sobirà, Cusart crea i confecciona la roba amb la qual intenta transmetre el que per als seus creadors és la muntanya.

Cusart és una marca de roba confeccionada de manera artesanal, sostenible i amb teles de proximitat, inspirada en els boscos, rius, flors, pedres, colors i textures de les muntanyes del Pirineu. Peces de roba úniques que ara amb Pallars Digital pots aconseguir gràcies a aquest sorteig.
 

L’Anna i el Lluís de Cusart, al seu taller de Sort. Foto: Cusart


Per només 3 euros al mes!

Aquest sorteig forma part de la campanya de subscriptors de Pallars Digital. Hi han participat un total de 68 persones, les que actualment col·laboren amb el diari. A la resta, us animem a fer-vos subscriptors! Per només 3 euros al mes (36 euros/any) aconseguireu, pel simple fet de subscriure-us, avantatges exclusius mensuals com sortejos, descomptes i promocions.

Formar part de Pallars Digital és molt fàcil. Només cal entrar en aquest enllaç i omplir el formulari d'inscripció. Et portarà menys de cinc minuts! 


Proper sorteig: octubre

El proper sorteig tindrà lloc el mes d'octubre, com sempre, a final de mes. A principis del mateix mes en desvetllarem el contingut. Hi participaran, com de costum, tots els lectors que ja estan subscrits al diari i aquells que es donin d'alta abans del proper dia 20 d'octubre. Molta sort!

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació