Divendres, 26 d'abril de 2024
agroalimentació

L'Escola Agrària del Pallars inicia el nou any acadèmic reinventant-se

El centre ofereix un nou curs d'eines per a la transformació agroalimentària de muntanya

Redacció 24 de setembre de 2020 a les 12:15
Alumnes de l'Escola Agrària durant una classe teòrica | EA Pallars
L'Escola Agrària del Pallars ha engegat el nou any acadèmic reinventant-se tot oferint el curs Eines per a la transformació agroalimentària de muntanya. Es tracta d'una oferta parcial que reuneix una selecció de continguts del Cicle Formatiu de Grau Superior de Processos i Qualitat en Indústria Alimentària. Durant vint anys, l'Escola ha estat dedicada als Cicles Formatius de Grau Mitjà d'Activitats Fisicoesportives en el Medi Natural.


En aquest sentit, la consellera d'Agricultura, Teresa Jordà, ha explicat que "s'ha treballat molt en aquest canvi d'orientació i que el curs s'ha iniciat amb bones perspectives, tot afegint que enguany comptarà amb un total de vuit alumnes". Jordà ha animat i agraït "a tots els professionals que fan possible el funcionament de les Escoles Agràries, especialment als de l'Escola Agrària del Pallars, per tal que no parin d'innovar cap a les noves metodologies formatives".

A més, l'Escola del Pallars duu a terme formació continua, fent-se càrrec de la formació teòrica de l'Escola de Pastors, que ja va per la seva 12ª edició, realitzant cursos per als professionals de l'agricultura i ramaderia de les comarques de muntanya. A més, també es dissenyen Itineraris Formatius Personalitzats per als joves que s'incorporen a l'empresa agrària.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació