Dijous, 25 d'abril de 2024
emprenedoria

El Consell del Jussà rep 74.986 euros en el marc del programa «Catalunya Emprèn»

L’objectiu d’aquest programa es basa en el suport directe a les persones que vulguin emprendre

Redacció 8 de setembre de 2020 a les 09:35
Imatge d'arxiu de l'atenció a una usuària | CCPJ
El Consell Comarcal del Pallars Jussà disposarà de 74.956,48€ subvencionats pel Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat per tal de finançar els costos de personal corresponents als darrers 20 mesos, destinats al desenvolupament del programa integral Catalunya Emprèn

En aquest sentit, cal remarcar que s’ha obtingut la millor puntuació dels consells comarcals de  Catalunya i el projecte presentat ha estat el tercer més ben puntuat dels 76 subvencionats.  Aquest fet “demostra el compromís dels professionals que treballen per consolidar el teixit emprenedor a la comarca i la bona feina alhora de redactar i presentar els projectes”, segons ha assegurat el vicepresident del Consell del Jussà, Antoni Flores. 

L’objectiu d’aquest programa es basa en el suport directe a les persones que vulguin emprendre, ja sigui com a motor per a l’autoocupació, la creació d’un negoci al territori, alhora que prestar un servei d’acompanyament adaptat a les seves necessitats. 

El consell pallarès ja fa temps que treballa per fomentar el suport a les persones emprenedores de la comarca, facilitant recursos i serveis per a la creació i consolidació de les seves empreses. Aquesta tasca la desenvolupa un tècnic comarcal de manera íntegra amb el suport d’altres professionals de l’ens.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació