Dimecres, 24 d'abril de 2024
camp de treball

Senyalitzat el camí de les trinxeres de la Guerra Civil a Conca de Dalt

El projecte ha estat realitzat pels joves del camp de treball de la Pobla de Segur, organitzat per Alba Jussà

Redacció 7 d'agost de 2020 a les 09:20
Imatge de la trinxera de la Vilanoveta, a Conca de Dalt | Alba Jussà
Des d’aquest juliol ja es pot caminar a través d’un dels fronts de guerra més importants del Pallars Jussà, gràcies a la tasca dels joves participants al Camp de Treball de la Pobla de Segur. El projecte ha consistit en la senyalització del camí de les trinxeres, una ruta d'uns set quilòmetres entre Pessonada i Aramunt, al municipi de Conca de Dalt.

La segona edició del Camp de Treball, organitzat per l'entitat Alba Jussà i finançat per la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya, s'ha centrat un any més en el projecte Guerra Civil: entre refugis i trinxeres al Pallars Jussà. A més, els joves van organitzar un escape room sobre aquesta temàtica durant la Festa Major de la Pobla. 

L'activitat va ser tot un èxit i va esgotar les 45 places que s'oferien. A més, i tot i que l’entrada era gratuïta, els participants podien aportar aliments per pal·liar els efectes de la Covid-19, que finalment es van donar al Banc d’Aliments de la Pobla de Segur, gestionat pel Consell Comarcal del Pallars Jussà.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació