Divendres, 19 d'abril de 2024
deixalles

L’Ajuntament de la Pobla impulsa una campanya per fer un bon ús dels contenidors

Amb el nom 'Gaudir d’una Pobla neta és responsabilitat de tothom', es busca conscienciar els veïns sobre la importància del reciclatge

Redacció 31 de juliol de 2020 a les 10:20
L’Ajuntament de la Pobla de Segur ha iniciat la campanya Gaudir d’una Pobla neta és responsabilitat de tothom amb l’objectiu fer un bon ús dels contenidors del municipi, procurant conservar-los nets i endreçats, així com també la necessitat de reciclar adequadament els residus i poder minimitzar les molèsties que les deixalles poden generar.

La regidora de Medi Ambient i Sostenibilitat, Maribel Segú, considera que la implicació ciutadana és necessària per aconseguir un poble “més agradable, net i sostenible”, ja que aconseguir-ho “és responsabilitat de l’ajuntament però també de tots els poblatans i les poblatanes”, ha dit.

Des del consistori s’ha volgut engegar aquesta iniciativa perquè és sobretot durant els mesos d’estiu quan més es posen de manifest els mals usos dels contenidors, com ara la mala olor que produeixen a causa de la calor si els residus no es tiren al vespre. 

La campanya dona cinc consells per millorar la recollida de residus de la Pobla: llençar les escombraries a partir de les 19h per evitar les males olors, dipositar els residus dins dels contenidors pertinents, llençar les mascaretes i guants al contenidor gris, deixar els contenidors tancats i portar a la deixalleria els objectes que no tenen cabuda al contenidor.

A més, busca la col·laboració de les comunitats de veïns i dels comerços i es demana que s’imprimeixi una còpia de la infografia per poder penjar-la en botigues i edificis i així fer més difusió de la campanya.
 

Imatge del cartell de la campanya. Foto: Ajuntament de la Pobla de Segur

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació