Dimarts, 30 d'abril de 2024
comerç local

El Comerç Associat de Tremp posa en marxa una campanya d'estiu

Amb aquesta iniciativa l'associació de comerciants de la ciutat pretén incentivar el consum al comerç de proximitat

Redacció 27 de juliol de 2020 a les 10:16
El Comerç Associat de Tremp (CAT) ha posat en marxa una campanya promocional d'estiu amb l'objectiu de dinamitzar el comerç local i promoure el consum a les botigues de la ciutat entre la població i el turisme. 

D’una banda, conjuntament amb l'Ajuntament de Tremp, organitza per al dia 21 d'agost la festa TrempCAT dedicada al comerç. L'esdeveniment, que es durà a terme seguint estrictament la normativa vigent per prevenir la Covid-19, consistirà en una sèrie d'actuacions musicals breus a les zones comercials de la ciutat, entre les 19h i les 23h, horari en què les botigues i serveis adherits al CAT estaran oberts de manera extraordinària. 

De manera paral·lela, el CAT duu a terme una promoció a tots els seus establiments. Així, des de fa ja una setmana, la clientela que efectuï compres en aquestes botigues rebran a canvi euroCATs, unes targetes descompte equivalents a 0,20 euros. Aquests euroCATs es podran acumular fins el dia de la festa TrempCAT, en el decurs de la qual es podran bescanviar en aquelles compres que es facin durant la jornada.

En total, el CAT ha invertit 1.000 euros en aquesta campanya, a la qual hi participen els cinquanta establiments associats a l’entitat. Per tal de fer difusió de la campanya i la festa s'han repartir cartells a la ciutat i es penjaran banderoles de colors a les zones comercials i pancartes publicitàries a l'entrada de la ciutat. L'Ajuntament de Tremp col·labora en l'organització d'aquesta iniciativa a través del seu projecte de dinamització comercial al Pallars Jussà.
 

Cartell de la iniciativa del CAT. Foto: Comerç Associat de Tremp

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació