Dissabte, 20 d'abril de 2024

Senterada acull la 6ª edició del «Dog Camp Junior», les colònies per a infants i els seus gossos

La iniciativa té com a objectiu educar en valors els infants i potenciar el vincle amb les seves mascotes

Redacció 13 de juliol de 2020 a les 08:52
L'edició d'enguany se celebra en dos torns, entre el 5 i el 18 de juliol | ACEC 4 Turons
L'Associació Catalana d'Excursionisme Caní (ACEC) organitza la 6ª edició del Dog Camp Junior, els campaments per a infants d'entre set i catorze anys i els seus gossos, que se celebren a Senterada del 5 al 18 de juliol. Enguany, a causa de la Covid-19, els grups s'han vist reduïts a 18 infants per torn i s'ha apostat per l'allotjament en bungalous. 

L'objectiu d'aquesta iniciativa pionera a Catalunya és que els nens i nenes creixin amb bons valors, coneixent com han d'educar el seu gos, i alhora eliminant els problemes de comportament incívics o l'agressivitat de la mascota. En aquest sentit, els campaments també volen que els infants coneguin la seva mascota i les dels altres, aconseguint una bona convivència amb la resta de la comunitat. 

Durant uns dies els infants podran conviure amb les seves mascotes, entenent el llenguatge del gos per poder establir una bona comunicació, un bon vincle i, en un futur, una millor convivència entre infant, gos i societat. Amb el Dog Camp Junior, l'organització pretén sensibilitzar i ensenyar els infants a entendre aquest gran company que és el gos. 

A més de treballar el vincle entre infant i mascota, els problemes de conducta o el llenguatge, també es tracten els valors com el respecte, l'empatia, la confiança o la tolerància cap al gos i cap als infants. Durant els campaments els nens aprendran diverses metodologies d'educació canina, sobretot positiva o cognitiva, potenciant el joc com la millor manera d'aprendre per al gos i com una tècnica eficaç per als propis infants. 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació