Dissabte, 20 d'abril de 2024
turisme

El Patronat de Turisme reprèn els viatges de premsa per a la promoció del Pallars i de l'Alt Pirineu

S'han realitzat visites a diversos indrets com el Parc Nacional d'Aigüestortes o l'Ecomuseu de Pastors de la Vall d'Àssua

Redacció 10 de juliol de 2020 a les 11:29
Imatge d'una de les visites al Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici | Patronat de Turisme
El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida ha reprès aquesta setmana els viatges de premsa a la demarcació després d’aturar totes les accions programades el 13 de març, a partir de la declaració de l’estat d’alarma a causa de la Covid-19.

La represa de l’activitat promocional del territori s’ha iniciat amb tres viatges de premsa destinats d’una banda a la promoció de les destinacions certificades com a Destinacions de Natura i Muntanya en Família i de l’altra, al foment de les rutes amb moto per diferents indrets del territori dins del projecte Moturisme.

Per una banda, un equip de dos periodistes de la revista en línia Tus Destinos recorre des d'aquest dilluns diferents localitzacions de les comarques de l’Alta Ribagorça i el Pallars Sobirà per elaborar diversos continguts informatius. Entre d’altres indrets han visitat les esglésies romàniques de la Vall de Boí i el Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, a més del Parc de l’Alt Pirineu i l’Ecomuseu dels Pastors de les Valls d’Àssua, i han pogut practicar diferents activitats de turisme actiu a la zona.

Projecte Moturisme

D'altra banda, el Patronat de Turisme també ha organitzat per aquesta setmana dos viatges de premsa per impulsar les rutes amb moto per la demarcació de Lleida dins del projecte Moturisme, amb l'objectiu de crear continguts i vídeos dedicats al món del motor. Els dos equips de periodistes recorreran l'Alt Pirineu i l'Aran, així com la Noguera i la Segarra. 


 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació