Divendres, 19 d'abril de 2024
esbaiola't

L'Esbaiola't cancel·la la 13ª edició per la situació sanitària i el retorn d'entrades

En cinc dies no s'han pogut vendre suficients tiquets per poder suplir l'absència del públic del Segrià

Redacció 10 de juliol de 2020 a les 08:23
Espectacle de la passada edició del Festival Esbaiola't | Oriol Riart
L'edició d'enguany del festival de teatre Esbaiola't de les Valls d'Àneu finalment no se celebrarà. Així ho van decidir ahir l'Ajuntament d'Esterri d'Àneu i la Companyia de Comediants La Baldufa, a causa de l'augment de brots i contagis a les comarques de Ponent i pel retorn d'entrades del públic del Segrià. 


Malgrat que l'organització ha lluitat fins l'últim moment per poder seguir endavant, la impossibilitat de suplir l'important buit deixat pel públic d'aquesta comarca ha provocat que la celebració del festival, que havia de començar el proper 16 de juliol, no sigui viable. 

En un comunicat, els organitzadors agraeixen a tota la gent del territori que cada any fa possible l'Esbaiola't, a les institucions catalanes i empreses del Pallars, així com a tots els treballadors i professionals del sector de les arts escèniques implicades en el festival.

L'Esbaiola't també assegura que es retornarà la totalitat de l'import de les entrades al públic que malgrat la situació, ja les havia comprat, i fa una crida perquè es continuïn programant esdeveniments culturals tot i la pandèmia. Així mateix, des del festival confien que l'edició del 2021 es podrà celebrar amb tota normalitat i amb més ganes i força que mai. 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació