Dijous, 9 de maig de 2024
Dis la teva!

Sense casal d’estiu a Salàs de Pallars

Queixa d’una persona lectora del diari i veïna de la localitat pallaresa

Redacció 30 de juny de 2020 a les 12:17
Imatge general de Salàs de Pallars | Josep Renalias
Senyor director,

L'Ajuntament de Salàs de Pallars informa a dia 17 de juny als seus pobletans i pobletanes que no obrirà casal d'estiu. Les mares i pares de Salàs ens hem quedat sense opcions per als nostres fills i filles, i al informar-nos tant tard, ens hem quedat sense places en casals de pobles veïns. 

Creiem que és una manca d'empatia per part de l'Ajuntament davant del panorama actual. I més tenint en compte que el casal fa molts anys que funciona cada estiu al poble, amb la participació de nenes i nens que venen d'arreu.

Aquesta queixa no només la faig com a treballadora sinó com a mare a l'atur, saturada per la manca de suport a les famílies en aquests temps de Covid-19. Al poble hi regna l'enuig entre moltes families que s’han vist a mitjans de juny sense opcions en d'altres casals, que ja han omplert els seus aforaments fa dies. 

Val a dir que mai s'ha efectuat un sondeig a l'hora de decidir si s'obre o no el casal d'estiu de Salàs en els darrers anys, tal com assegura l'Ajuntament. Aquest any, simplement, ens van enviar un mail preguntant a algunes famílies de Salàs, quan en aquest casal hi assisteixen nenes i nenes d'altres pobles i estiuejants... a qui no s'ha preguntat.

Salàsser

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació