Dimecres, 24 d'abril de 2024
comerç

La campanya «Compra i guanya» de la Xarxa de Barris Antics es trasllada a la tardor

L’Ajuntament de Tremp torna a participar en aquesta iniciativa juntament amb 30 consistoris catalans més

Redacció 15 de juny de 2020 a les 10:48
Representants dels municipis participants en una imatge de grup | Ajuntament de Tremp
La campanya de suport al petit comerç i de promoció territorial Compra i guanya, organitzada per la xarxa Barris Antics amb Projectes es trasllada aquest any a la tardor. La 10a edició d'aquesta iniciativa, en la qual hi participa l’Ajuntament de Tremp, estava prevista com cada any per al mes de juny, però els 31 ajuntaments organitzadors han decidit celebrar-la a l’octubre per garantir la participació de tot tipus de comerç i serveis un cop superades les diferents fases de desescalada per la Covid-19.

Aquest any, més que mai, els objectius de la campanya són vitals per cadascun dels municipis organitzadors i pel conjunt de l’economia: donar suport al petit comerç i promocionar el turisme local i de proximitat. Per això, per unanimitat, els membres de la Xarxa de Barris Antics amb Projectes han acordat altres mesures excepcionals per a l’edició del 2020: els premis es gaudiran de novembre de 2020 a juny de 2021 inclòs i l’àmbit de la campanya s’ampliarà a tot el municipi. 

La campanya constarà de dues fases. La primera, consistent en un concurs, de dinamització comercial i suport al petit comerç. Durant tot el mes d’octubre, les persones que comprin a les botigues adherides dels més de 30 municipis organitzadors rebran, per cada compra, una butlleta per participar en el sorteig d’estades i experiències a gaudir ens els 31 municipis organitzadors.

La segona, de dinamització territorial i coneixement dels territoris. Durant els mesos següents al sorteig (de novembre de 2020 a juny de 2021 inclòs), els guanyadors gaudiran dels premis, convidats pels 31 municipis organitzadors: visites guiades, visites teatralitzades, dinars, coneixement de l’entorn natural, tastos, nits d’hotel o participar en festes i fires locals, entre moltíssimes activitats.

La campanya Compra i guanya és un projecte col·laboratiu entre administracions locals, ideat, organitzat i coordinat des dels municipis, amb el suport de la Generalitat i de les quatre Diputacions catalanes. Enguany hi participen 15 municipis de Barcelona, vuit de Tarragona, set de Lleida i un de Girona.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació