Dimarts, 23 d'abril de 2024
música

El Talarn Music Experience cancel·la l'edició d'enguany i l'ajorna al 2021

Els Pets, Meritxell Neddermann o Maika Makovski hi havien d'actuar el 9 i 10 de juliol

Jordi Ubach Llorens 16 de maig de 2020 a les 08:53
L’artista Maren durant la seva actuació el passat febrer a Lo Quiosc | TME
El Talarn Music Experience ha decidit cancel·lar l'edició d'aquest any, prevista pels dies 9 i 10 de juliol, i ajornar-la pel 2021 a causa de la l'emergència sanitària provocada per la Covid-19. En un comunicat, el certamen musical ha informat que "la salut del públic, la dels artistes, i la de tot l'equip que treballa a Lo Quiosc durant el festival són la prioritat". Les noves dates per al 2021 es mantenen i s’afegeix el dia 11 de juliol amb una actuació sorpresa que s’anunciarà més endavant.

L'equip de Lo Quiosc, organitzadors del Talarn Music Experience, ha notificat que "ha estat una decisió molt difícil" però que creuen que "és la correcta". L’organització ha informat que tots els músics han accedit a ajornar les seves actuacions. Artistes com Meritxell Neddermann, Maika Makovski, Els Pets o Hickeys tenien previst actuar a Lo Quiosc el 9 i 10 de juliol. L’ajornament afecta el festival d’estiu, però també els concerts acústics.
 
El festival, que enguany ja havia venut un 40% del seu aforament, també ha informat a totes aquelles persones que havien adquirit entrades per als concerts d’enguany que els tiquets seran vàlids per l’edició de 2021. No obstant, qui ho desitgi pot sol·licitar-ne la devolució al correu info@temproductions.com.

Lo Quiosc reobrirà amb la fase 2 del desconfinament

L’espai natural musical Lo Quiosc, situat als peus de la carretera C-13, al terme municipal de Talarn, ha anunciat també que reobrirà les seves portes amb l’entrada en vigor de la fase 2 del desconfinament, que es calcula que no arribi fins a finals del mes de maig o a principis de juny. L’establiment està treballant per poder garantir la seguretat tant dels treballadors com dels clients.


 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació