Diumenge, 28 d'abril de 2024
literatura

L'Associació Cambuleta organitza el «1r concurs de contes infantils en pallarès»

El contes, de temàtica lliure i en pallarès, poden ser premiats amb 400 euros i publicats a finals d'any

Redacció 29 d'abril de 2020 a les 10:37
El relat guanyador serà publicat dins la col·lecció de contes infantils escrits en pallarès | Assocació Cultural Cambuleta
En el marc del confinament a causa de la Covid-19, l'Associació Cultural Cambuleta ha decidit impulsar el 1r concurs de contes infantils en pallarès. Al certamen hi pot participar tothom amb un conte destinat als infants, inèdit i en pallarès, concretament amb un mínim de 30 mots o expressions, i una extensió màxima de 5000 caràcters amb espais. 

Un cop enviat a l'adreça cambuleta@cambuleta.cat, juntament amb el nom real del participant i un telèfon de contacte, el conte pot optar a un premi de 400 euros i la possibilitat de que es publiqui a finals d'any. Des de l'any 2007, l'Associació Cambuleta ha publicat un total de vuit contes amb l'objectiu de posar en valor i donar a conèixer la parla pallaresa. 

El termini per lliurar els relats finalitzarà el 23 de juny i el premi es farà públic un mes després, el dia previst per a la Diada de Sant Jordi aplaçada pel confinament. El premi, però, pot quedar desert si el jurat així ho decideix. 

Aquest estarà format per sis persones: tres membres de la pròpia associació; Rosendo Manrique, responsable de la Biblioteca de Sort; Marta Farré, de la llibreria La Singratalla de Tremp i Sandra Lobón, psicopedagoga especialitzada en literatura infantil i juvenil i promotora del Festival Lo Llumener
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació