Divendres, 26 d'abril de 2024
coronavirus

La iniciativa «Pallars en Moviment» recapta més de 7.000 euros per a l’Hospital del Pallars

En total, fins 494 persones han fet esport per aconseguir un aparell d'oxigenoteràpia per fer front a la Covid-19

Tomàs Garcia Espot 27 d'abril de 2020 a les 11:24
Una participant del repte, aquest diumenge | Pallars en Moviment
La iniciativa solidària Pallars en Moviment ha aconseguit recaptar més de 7.000 euros per dotar l'Hospital Comarcal del Pallars d'un aparell d'oxigenoteràpia d'alt flux. Tal com han anunciat els seus promotors, Arnau Cases i Adrià Cunyat, en total hi han participat 494 persones, que durant la jornada d'ahir diumenge van realitzar activitat física des dels seus domicilis. 

Malgrat ser una iniciativa pensada a nivell comarcal, també s'hi ha adherit molta gent d'altres comarques catalanes, i fins i tot, hi han participat persones des de l'estranger. Cal destacar també altres xifres, com ara els 2.475 quilòmetres que han recorregut conjuntament aquells participants que s'han solidaritzat amb la causa fent spinning o corrent, així com les 139 hores que hi han dedicat els que han preferit fer ioga o altres activitats esportives.
 

La jornada també va acollir altres activitats solidàries, com una sessió d'humor picant a càrrec de l'humorista Esperanceta de Casa Gassia o una entrevista amb l'atleta Albert Jorquera, entre d'altres, que van poder ser seguides en directe pel canal d'Instagram de la iniciativa. 

Recordem que a més d'incriure's al repte, també es poden seguir fent més donacions a través d'aquest formulari, ja que el període per realizar-les s'ha ampliat durant uns dies. 


 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació