Divendres, 19 d'abril de 2024
coronavirus

Tremp s’adhereix al servei de videoconferència per als ens locals

L’adhesió a aquest servei contribueix a implementar les mesures que permeten disminuir el risc de contagi per Covid-19

Redacció 17 d'abril de 2020 a les 12:11
Imatge d’arxiu d’un ple de l’Ajuntament de Tremp | Jordi Ubach
L’Ajuntament de Tremp ha aprovat l’adhesió al servei de videoconferència per als ens locals que ha posat en funcionament el Consorci Localret anomenat LocalretMeet. Es tracta d'una plataforma que proporciona un servei de videoconferència basat en el programari de codi obert Jitsi Meet instal·lat en servidors d’ús exclusiu de Localret.

Aquest és un servei de videoconferència gratuït, de durada inicial de quatre mesos, mitjançant el qual, mentrestant duri el confinament per alerta sanitària per coronavirus, se celebraran les sessions dels òrgans col·legiats a distància.

Amb aquest acord també s’autoritza al Consorci Localret per a l’emissió de les sessions dels òrgans de govern celebrades per videoconferència en el seu canal YouTube, permetent la retransmissió dels plens en directe utilitzant aquesta plataforma.

D’aquesta manera, a Tremp es segueixen implementant noves mesures que permeten disminuir el risc de contagi per Covid-19, alhora que es mantenen els compromisos de transparència i de promoure la participació de la ciutadania en els afers públics.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació