Dissabte, 20 d'abril de 2024
coronavirus

La residència Fundació Fiella de Tremp confirma un cas de coronavirus

Es va detectar “dies enrera” i s’ha superat “feliçment”, segons ha comunicat el geriàtric en una publicació a Instagram

Jordi Ubach Llorens 13 d'abril de 2020 a les 11:43
Imatge d’arxiu de la residència Fundació Fiella de Tremp | Fundació Fiella
La Fundació Fiella-Sant Hospital de Tremp ha confirmat un cas de coronavirus al centre. Es tracta d’un positiu que tot i que no s’ha donat a conèixer fins ara, es va donar “dies enrera” i s’ha superat “feliçment”, segons ha comunicat la residència aquest diumenge a la nit a través d’una publicació a Instagram. El geriàtric, no obstant, assegura que actualment “no s’ha diagnosticat infecció de coronavirus a cap dels residents”.

Segons explica la Fundació Fiella en aquest comunicat, el positiu de Covid-19 es va notificar a l’autoritat sanitària i als familiars en el moment que es va detectar, tot i que en l’escrit no especifica exactament quan va ser. La residència trempolina també relata que està “en permanent comunicació” amb l'autoritat sanitària “atenent totes les seves indicacions”. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

La Fundació Fiella Sant Hospital de Tremp, en la present emergència sanitària deguda a la pandèmia del coronavirus (COVID-19) comunica que al moment present no s'ha diagnosticat infecció d'aquest virus a cap dels residents. Dies enrera es va detectar un cas que s'ha superat feliçment. En aquell moment es va notificar, com es preceptiu a l'Autoritat Sanitària i als familiars i es va procedir segons les instruccions de l'Autoritat Sanitària amb qui estem en permanent comunicació i col·laboració atenent totes les seves indicacions. Agraïm les mostres de sincer interès de tantes persones que valoren i consideren la nostra Institució.

A post shared by FUNDACIÓ FIELLA (@fundaciofiella) on

 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació