Divendres, 19 d'abril de 2024
Coronavirus

Crida a la calma i al confinament a Alins davant un possible cas de coronavirus al municipi

Es tracta d’una persona de mitjana edat que ha tingut contacte amb el primer cas de coronavirus confirmat a l’Hospital Comarcal del Pallars

Jordi Ubach Llorens 16 de març de 2020 a les 09:23
Imatge d’arxiu del poble d'Alins | ACN
L’Ajuntament d’Alins ha emès un BAN per recordar al veïnat l’obligatorietat de complir les mesures establertes per l’estat d’alarma decretat pel govern espanyol. Ho ha fet després que s’hagi detectat al municipi un possible cas de coronavirus i davant del qual es fa una crida a la ciutadania a ser “conscients i responsables”.

Segons ha confirmat a Pallars Digital l’alcalde d’Alins, Manel Pérez, aquesta persona ha tingut contacte amb l’home de 98 anys que aquest diumenge s’ha confirmat com el primer cas de coronavirus a l’Hospital Comarcal del Pallars. Segons l’alcalde, és de mitjana edat, té febre i tots els símptomes i es troba en quarantena preventiva al seu domicili. 

L'alcalde ha fet una crida a la calma a tots els veïns del municipi i ha demanat a totes aquelles persones que han tingut contacte amb aquesta persona que es confinin a l’espera de resultats. Pérez ha demanat a la gent que no surti de casa, especialment la gent gran. “Tenim més d’un 70% de població de risc i és important que compleixin les mesures de confinament”, ha explicat.
 

BAN de l’Ajuntament d’Alins. Foto: Ajuntament d’Alins






 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació