Dimecres, 24 d'abril de 2024
la lira

L’Espai Cultural La Lira presenta la programació dels propers mesos

L’humor de la companyia Les Antonietes i l’últim espectacle del Tortell Poltrona són algunes de les propostes més destacades

Redacció 4 de març de 2020 a les 12:18
La trempolina Annabel Castan visitarà La Lira amb l’obra ‘Un dia qualsevol' | Les Antonietes
L’Ajuntament de Tremp ha fet pública la programació d’arts escèniques i música prevista a l’Espai Cultural La Lira pels propers mesos. Entre les diferents propostes destaca l’espectacle d’humor Un dia qualsevol de la companyia Les Antonietes o el show Què Bèstia! del clown i creador del Circ Cric, Tortell Poltrona. Enguany s’ha intentat arribar a tots els públics amb una oferta diversificada.

Altres activitats programades són les propostes contemporànies de la companyia Ntlades del Pallars Sobirà que presenta Ataraxia o l’espectacle aeri Breach, de la companyia Som Noise; o música, amb les propostes incloses dins el Festival de Música Antiga del Pirineu (FeMAP). Pel públic més familiar, a banda del Tortell Poltrona, també destaquen les propostes mensuals de Xarxa Tremp.

També hi haurà un espai per a la cultura local amb la lectura dramatitzada que dirigeix cada primavera l’actor Eduard Muntada, enguany sobre la novel·la Dos taüts negres i dos de blancs de l’escriptor pallarès Pep Coll, interpretada per actrius i actors amateurs. A banda d’aquesta programació més professional, La Lira ofereix als pirinencs una oferta de retransmissions en directe d’òperes i ballets des de la Royal Opera House de Londres.

Cal tenir en compte també totes les propostes amateurs que sorgeixen de la mà de les entitats del territori, com són les conferències de l’Aula Universitària de Tremp, l'Escala en HI-FI de la Colla de Diables, el teatre de Teatremp, el fi de curs de dansa, les actuacions de l'Escola Municipal de Música o les teles acrobàtiques.
 

Consulta el programa d’arts escèniques de La Lira

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació