Divendres, 19 d'abril de 2024
comerç local

El projecte espais «Amicc» recupera un nou local tancat a Tremp

Es tracta del segon espai que s’activa al centre històric de la ciutat gràcies a la col·laboració de la ciutadania

Redacció 3 de març de 2020 a les 11:04
Detall del nou aparador al carrer Doctor Roure | Ajuntament de Tremp
Aquesta setmana s’ha aixecat una nova persiana d’un dels locals adherits al projecte espais Amicc, que lidera l’Ajuntament de Tremp en el marc del programa de dinamització comercial del Pallars Jussà. Es tracta de la segona intervenció que es fa al nucli antic de la ciutat de Tremp gràcies a la col·laboració desinteressada de propietaris i comerciants locals.

En aquesta ocasió, el local que s’ha dinamitzat està situat al carrer de Doctor Roure, número 21 i la decoració de l’aparador s’ha fet a partir de la col·laboració de dos empresaris de la comarca: Floristeria Violeta, de Tremp, i Kina Sort, articles de segona mà, de la Pobla de Segur.

D’una banda, els propietaris cedeixen temporalment l’espai d’aparador dels seus locals i de l’altra, els comerciants, els decoren. Es tracta d’una acció que persegueix tant el benefici dels participants com de tota la societat en general, millorant la imatge dels carrers i espais públics i reduint la disconuïtat comercial.

El projecte espais Amicc es desenvolupa en el marc del programa Treball a les 7 comarques, del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC). Forma part d’una prova pilot al nucli antic de Tremp amb l’objectiu d’activar establiments comercials tancats. Els comerciants i propietaris interessats poden adherir-se al projecte i per a més informació poden adreçar-se a l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tremp.
 

Fulletó informatiu del projecte espais Amicc

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació