Dimecres, 24 d'abril de 2024

Triomf del Sort (81-68), que torna a avançar el Tremp després de la seva derrota a Balaguer (93-72)

La lluita per la permànencia a Tercera Catalana es preveu aferrissada

Jordi Ubach Llorens 2 de març de 2020 a les 12:32
Els jugadors del Balaguer B van celebrar el triomf al vestidor | CB Balaguer
El Guaja Aventuras Tremp ha perdut aquest diumenge en la seva visita a la pista del CB Balaguer B, un rival directe, per 93-72. Els de la Noguera es van mostrar superiors des d’un bon inici i ja es van endur el primer (25-14) i el segon quart (32-22) per arribar al descans ja amb un marge de 21 punts (57-36). A la represa el partit es va igualar però el Tremp ja no va poder fer res per remuntar.

També al grup 4 de Tercera Catalana, l'Escalarre Rock Café Sort va vèncer davant la visita del Sedis B de la Seu d’Urgell per 81-68. Després d’un primer quart molt igualat (23-23), el Sedis es va mostrar més encertat al segon per arribar al descans 8 punts per sobre (34-42). No obstant, el Sort va saber reaccionar al tercer quart per empatar novament el matx (56-56). Un parcial de 25-12 en els darrers deu minuts va acabar de sentenciar el partit pels pallaresos.

Amb aquests resultats, el CB Sort torna a avançar el Tremp a la classificació i puja fins la 8a posició amb 7 victòries i 10 derrotes. El Guaja Aventuras Tremp, per la seva banda, és 10è amb 6 triomfs i 11 partits perduts. Tots dos equips lluiten per salvar la categoria, una permanència que es preveu complicada. La propera jornada els trempolins jugaran a Vallfogona de Balaguer i el Sort ho farà a la pista del Fraga.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Bàsquet: Tercera Catalana, grup 4