Diumenge, 28 d'abril de 2024
esllavissades

Talls de trànsit de 45 minuts cada hora a la C-13 entre Rialp i Llavorsí a partir del dilluns i fins el 6 de març

Durant aquest temps es realitzaran les obres per estabilitzar el talús i evitar despreniments

Redacció 21 de febrer de 2020 a les 16:56
Una grua de grans dimensions al punt on actualment es dona pas alternatiu | ACN
Les obres per estabilitzar el talús i evitar despreniments a la C-13 entre Rialp i Llavorsí s'iniciaran el proper dilluns dia 24 i es perllongaran fins al 6 de març. La realització de les obres, però, provocarà talls intermitents a la carretera de dilluns a divendres. Les restriccions seran entre les 8:30h i les 14:30h i entre les 15:30h i les 18:30h.

En les esmentades franges horàries, es donarà pas cada hora a partir de les 8:30h durant 15 minuts i es tallarà la carretera els 45 minuts següents. El Govern destinarà 1,66 MEUR per aquesta obra, als quals s'afegiran 25.000 euros per a la contractació del servei de suport tècnic.

Aquests horaris s'han consensuat amb el Consell Comarcal del Pallars Sobirà per intentar que el temps d'obertura coincideixi amb el pas del transport escolar. Altres serveis s'hauran d'adequar a aquests horaris durant les dues setmanes en què s’allargaran les obres.

El passat 27 de desembre es va produir una greu esllavissada al talús que va obligar a tallar la C-13, que es va reobrir amb pas alternatiu 42 hores després. Les obres que s’iniciaran dilluns han de permetre reforçar el talús amb més ancoratges i malles de seguretat per tornar a habilitar dos carrils de circulació en aquest punt de la carretera.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació