Dimecres, 24 d'abril de 2024
esquí

FGC estrena una nova versió dels mapes 3D de les seves estacions d'esquí

Incorporen també el traçat dels 18 circuits d'esquí de muntanya

Redacció 19 de febrer de 2020 a les 12:05
Imatge del mapa 3D d’Espot | FGC
Les estacions d'esquí de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) han estrenat una nova versió dels mapes 3D interactius. El nou format d'aquests mapes, accessibles a través dels webs i de les aplicacions de les estacions, millora la navegació per l'entorn virtual de les instal·lacions i dota de més rapidesa la consulta dels serveis.

Per a les persones interessades en l'esquí de muntanya, els nous mapes incorporen també el traçat dels 18 circuits. Els visitants només han de seleccionar el circuit que vulguin fer i el mapa dona la informació relativa al nivell de dificultat, el temps i longitud del traçat, i una descripció de l'itinerari. D'aquesta manera es facilita la pràctica d'aquesta disciplina dins els dominis esquiables.

Les millores en els mapes 3D de les estacions d’FGC, entre les quals Port Ainé i Espot, han estat desenvolupades per la plataforma Skitude, especialitzada a crear solucions tecnològiques per estacions d'esquí i en desenvolupar eines per monitorar i compartir experiències entre esquiadors.

Els nous mapes 3D incorporen noves funcionalitats destinades a facilitar l'experiència dels visitants de les estacions, tant en la temporada d'hivern com en la d'estiu. D'aquesta manera, els mapes estan sincronitzats en temps real amb el comunicat de neu de cada estació i això permet consultar l'estat d'obertura de les pistes i dels remuntadors, a més de filtrar la cerca segons els interessos o activitats que s'hi vulguin desenvolupar.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació