Dijous, 25 d'abril de 2024
comerç

Tremp torna a participar a la campanya «Compra i guanya» de la Xarxa de barris antics

La campanya promou el consum al comerç de proximitat, alhora que difon el patrimoni cultural i paisatgístic del municipi

Redacció 6 de febrer de 2020 a les 11:49
Vista general de la ciutat de Tremp | Ajuntament
L’Ajuntament de Tremp dona continuïtat aquest any 2020 a la campanya Compra i guanya, concebuda per la xarxa Barris Antics amb Projectes per treballar conjuntament en el marc de la promoció comercial, turística i cultural de cadascun dels 30 ajuntaments membres. Aquesta iniciativa, que enguany arriba a la 10a edició, té doble objectiu: dinamitzar el comerç de proximitat als nuclis antics i la promoció de la trentena de territoris organitzadors.

Es tracta d’incentivar les compres al petit comerç, tot oferint la possibilitat de guanyar premis i experiències en cadascun dels municipis organitzadors per conèixer i descobrir el seu patrimoni, la seva cultura, les tradicions i la seva gastronomia. Com en les anteriors edicions, durant tot el mes de juny per cada compra en els establiments de Tremp que se sumin a la campanya, s’entrarà al sorteig de diferents premis cedits pels municipis organitzadors.

I a partir del més de juliol es gaudiran els premis que consistiran en experiències arreu del territori i que volen ser un revulsiu per a l'economia de les poblacions que formen part de la XBA i per donar-ne a conèixer els seus atractius turístics i culturals.

En aquests moments, l’Ajuntament de Tremp està recollint les dades dels comerços del municipi que volen participar a la campanya 2020. Els comerciants que ho desitgin poden inscriure-s’hi o obtenir més informació a través de la Regidoria de Promoció Econòmica, situada a la tercera planta.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació