Dijous, 25 d'abril de 2024
bàsquet

Cinquè triomf consecutiu del Tremp a la pista del Borges-Garrigues (51-76)

L'Escalarre Rock Café Sort es retroba amb la victòria superant el Vallfogona de Balaguer (71-65)

Jordi Ubach Llorens 27 de gener de 2020 a les 11:30
El Club Bàsquet Tremp continua imparable després de sumar aquest cap de setmana la seva cinquena victòria consecutiva. Els trempolins van superar diumenge a domicili el Borges-Garrigues (51-76) en un partit que sempre van dominar i que a la mitja part ja guanyaven per 19-41. El Tremp va conservar i gestionar l'avantatge a la segona meitat per acabar enduent-se el partit del camp del cuer.

També al grup 4 de Tercera Catalana, l'Escalarre Rock Café Sort va patir més que els seus companys pallaresos per superar un dels equips capdavanters de la lliga, el Vallfogona de Balaguer (71-65). Els del Sobirà van saber gestionar l'avantatge aconseguit en el primer quart (22-13) per guanyar un partit en el qual sempre van anar per davant. 

Amb aquests resultat, el CB Tremp suma el seu cinquè triomf consecutiu -el cinquè també de la temporada- situant-se 9è amb 5 victòries i 9 derrotes, mentre que el Sort es manté 7è amb 6 triomfs i 8 partits perduts. La propera jornada el Tremp rep el Secà de Sant Pere i el Sort juga a la pista de l'Almacelles.
 

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Bàsquet: Tercera Catalana, grup 4

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació