Divendres, 19 d'abril de 2024
esquí de muntanya

Homenatge de la Pobla al medallista olímpic Marc Ràdua

L'ajuntament i el Club d’Esquí Pobla de Segur han fet un reconeixement al jove esportista pallarès

Redacció 20 de gener de 2020 a les 18:19
Marc Ràdua, al costat de l’alcalde, durant l’acte de reconeixement | Ajuntament de la Pobla de Segur
L'Ajuntament de la Pobla de Segur ha rebut aquest diumenge a la tarda al campió olímpic Marc Ràdua, el jove esquiador de Claverol que ha aconseguit una medalla de bronze amb la selecció espanyola als Jocs Olímpics de la Joventut que s’han disputat a Lausanne (Suïssa).

L’acte va consistir en una recepció institucional a la sala de plens, on hi va assistir l’alcalde, Marc Baró, acompanyat de regidors i d’un bon nombre de veïns i veïnes que van voler acostar-se a felicitar l’esquiador. Després de veure un vídeo amb un recull dels seus millors moments a Lausanne, el jove, molt emocionat, va signar el llibre d’honor de l’Ajuntament i va ser obsequiat amb un dibuix d’ell mateix competint, fet al carbó per l’artista Jordi Beltran.

Més tard, el Club d'Esquí Pobla de Segur (CEPS), entitat de la que forma part, també va voler felicitar el campió. Va ser en un acte més íntim a l’Hotel Solé, on l’esquiador va estar acompanyat de tots els seus companys i professors del club. Allà hi va haver parlaments de diversa gent de l’esquí poblatà i del seu actual entrenador del Centre de Tecnificació d’Esquí de Muntanya de Catalunya.
 
Una medalla històrica

El jove de 17 anys va aconseguir la medalla en la prova de relleus mixtes d’esquí de muntanya, juntament amb els seus companys de selecció, els també catalans Ot Ferrer, Maria Costa i Ares Torra.

La fita del pallarès i els seus companys és històrica, ja que les seves medalles olímpiques són les primeres que la delegació espanyola aconsegueix en esquí de muntanya.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació