Dilluns, 27 de maig de 2024
feina

El Consell del Jussà contracta 21 persones dins el programa «Treball i Formació»

L'objectiu és afavorir la inserció laboral i la millora de l’ocupabilitat de les persones amb especials dificultats d’integració

Redacció 8 de gener de 2020 a les 09:45
El Consell Comarcal del Jussà ha rebut les 21 persones contractades | CCPJ
El Consell Comarcal del Pallars Jussà ha presentat el programa de Treball i Formació que suposa la contractació de 21 persones amb l’objectiu d’afavorir, mitjançant una experiència laboral i formativa, la inserció laboral i la millora de l’ocupabilitat de les persones amb especials dificultats d’integració en el mercat de treball. Presta especial atenció a aquelles amb dèficit de formació, dones, persones en situació d’atur de llarga durada, majors de 45 anys, persones amb discapacitat o en situació d’exclusió social, entre altres.

Els participants en aquest programa donaran suport a diferents tasques als municipis de la comarca, a una entitat municipal descentralitzada, al propi consell comarcal i fins i tot a una entitat social. Aquest és el 7è any que l’ens comarcal es presta en aquests tipus d’accions, que sumen un total de 138 contractats.


Per aquest motiu, el president del Consell, Josep Maria Mullol, ha destacat la importància d’aquest programa, que “ha permès que moltes persones hagin tornat a prendre contacte amb el món laboral” i en alguns casos “hagin aconseguit un lloc de treball més enllà del programa”. Mullol ha animat els participants a aprofitar aquesta oportunitat de formar-se i treballar per tal de millorar el seu horitzó futur.

Els contractes tenen una durabilitat majoritàriament de sis mesos, si bé alguns s’allarguen fins els 12. Estan finançats pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) i alguns d’ells cofinançats pel “programa operatiu del Fons Social Europeu de Catalunya 2014-2020”, per un import que ascendeix a 268.331€.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació